Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, dupa consultarile pe tema Codului Fiscal, ca liderii politici de la putere si opozitie au convenit ca Guvernul sa prezinte proiectul de buget pana la 15 noiembrie si sa colaboreze pe marginea proiectului, dupa modelul Codului Fiscal.

"Am convenit ca Guvernul sa prezinte proiectul de buget pana la 15 noiembrie si, de asemenea, am convenit cu colegii de la opozitie ca si pe marginea proiectului bugetului de stat sa colaboram si sa lucram dupa acelasi model pe care l-am folosit in aceste discutii pe Codul fiscal", a spus Dragnea.

Liderii PSD, PNL, UNPR, UDMR, si ALDE au ajuns joic la un acord referitor la Codul Fiscal. Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca partidele parlamentare au convenit, dupa discutiile privind Codul Fiscal, reducerea etapizata a TVA, astfel incat taxa va fi redusa la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Dragnea a mai spus ca discutiile cu liderii partidelor parlamentare au pornit de la premisa responsabilitatii si a precautiei, astfel incat atat prin Codul Fiscal, cat si prin bugetul de stat pe 2016 sa fie respectata tinta de deficit bugetar de sub 2% din PIB, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.