Plenul Senatului a decis luni, cu 94 de voturi "pentru", doua voturi "impotriva" si o abtinere, respingerea ordinii de zi, pe care se afla cererea de reexaminare a Codului Fiscal, formalizand astfel decizia politica de a amana dezbaterile pentru sesiunea parlamentara ordinara.
"Am constatat ca exista un consens politic declarat public intre partidele parlamentare pentru ca discutiile pe marginea Codului fiscal, consultarile cu expertii, cu specialistii sa continue. Avand in vedere importanta Codului fiscal si impactul acestuia asupra economiei pe termen mediu si lung si in lipsa raportului comisiei sesizate pe fond, nu putem sa facem discutia si dezbaterea sesizarii de reexaminare transmisa de presedinte”, a explicat presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in plen.

Cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis va fi dezbatuta de Parlament in sesiunea ordinara, care incepe in 2 septembrie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.