Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, programata pentru luni, ora 13.30, a fost anulata, informeaza Directia de Comunicare a Camerei Deputatilor.

Precizarea a fost facuta la scurt timp dupa ce presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, la finalul sedintei Coalitiei, ca social-democratii cer amanarea dezbaterii cererii de reexaminare a Codului Fiscal pentru sesiunea parlamentara ordinara, scrie MEDIAFAX.

Propunerea este ca joi sa fie o intalnire a partidelor parlamentare pentru a lua o decizie politica in privinta Codului Fiscal, astfel incat acesta sa fie modificat in sesiunea parlamentara ordinara, a spus Liviu Dragnea, aratand ca practic nu se mai poate vorbi despre sesiune extraordinara.

Parlamentul a intrat, incepand de luni, in sesiune parlamentara extraordinara pentru dezbaterea cererii de reexaminare a Codului Fiscal, formulata de presedintele Klaus Iohannis. Senatul este prima Camera sesizata in legatura cu cererea de reexaminare a Codului Fiscal.

De altfel, comisiile juridica si cea de buget-finante de la Senat au inceput deja sa discute solicitarea de reexaminare a Codului Fiscal. Sesiunea parlamentara extraordinara a fost convocata, initial, pentru perioada 24-26 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.