Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a "tradat", atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul a fost dat mai mult pentru colegii din PSD, si nu pentru Ponta, care a "inteles" situatia.

Solicitat de presa sa explice daca prin declaratiile sale, potrivit carora nu el a fost cel care a tradat in PSD, vrea sa dea de inteles ca o tradare a existat totusi in partid, Liviu Dragnea a evitat sa dea explicatii. Intrebat insa cine este cel care a tradat, liderul interimar al PSD a raspuns ca este vorba despre "cineva care ne-a tradat si pe mine si pe Victor (Ponta - n.r.)"

In privinta comentariilor de pe pagina lui de Facebook cu privire la relatia cu Victor Ponta, Dragnea a precizat ca a simitit nevoia sa dea aceste explicatii mai mult pentru ceilalti colegi din PSD, deoarece cu Victor Ponta a discutat si acesta "intelege" situatia. "Am fost foarte sincer acolo si nu mai vreau sa spun in fiecare zi aceleasi lucruri. Victor Ponta ramane prietenul meu, nici cu gandul, nici cu fapta nu voi face nimic impotriva lui, ba dimpotriva", a completat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care vorbeste despre "prietenia" sa cu Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a precizat ca desi premierul este printre putinii oameni la care tine cu adevarat, relatiile dintre ei in ultima vreme par sa se fi "racit" dupa gesturile "anapoda" ale lui Ponta, cand acesta a parasit "regulile prieteniei".

In acest context, Dragnea mai vorbeste despre tradare. "Am auzit cuvantul tradare, si, probabil, il voi mai auzi. Cei care ma cunosc stiu ca acest cuvant, daca a existat vreodata intre noi doi, nu se refera la mine. Sint un provincial sentimental, cu pacatele si cu limitele lui, iar prietenia e o limita pe care m-am straduit mereu sa n-o incalc", a mai scris Dragnea. Desi cei doi social-democrati au invocat frecvent "prietenia" care ii leaga, la sedinta Comitetului Executiv al PSD in care Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului, Victor Ponta a sustinut-o pe Rovana Plumb si a lipsit de la vot.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.