Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, si-a anuntat marti decizia de a candida la sefia interimara a PSD, la sedinta Comitetului Executiv care va avea loc miercuri.

"In urma discutiilor din ultimele zile, am decis ca maine (miercui, la CExN - n.r.) sa cer votul de incredere pentru a prelua atributiile de presedinte PSD", a declarat Dragnea, la sediul PSD.

El a mentionat, raspunzand unei intrebari, ca in luarea acestei decizii a contat convingerea ca, prin implicarea sa si formarea unei echipe serioase de conducere, partidul isi poate recapata increderea ca in perioada urmatoare se va putea organiza serios pentru ca anul electoral 2016 sa fie unul de succes, scrie MEDIAFAX.

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD este convocat, miercuri, la ora 15.00, pentru a lua o decizie privind conducerea interimara a partidului. Dupa demisia lui Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, interimatul la sefia PSD este asigurat de Rovana Plumb.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.