Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

"Domnul Dragnea nu mi-a comunicat si nu am avut vreo discutie privind intentia domniei sale de a candida, pana in acest moment", a declarat Rovana Plumb.

Intrebata daca alti lideri PSD si-au exprimat dorinta de a candida pentru sefia partidului, Rovana Plumb a precizat ca "este vorba doar de o pozitie de presedinte interimar, desigur ca sunt foarte multi colegi care fac parte din Comitetul Executiv National care au toate calitatile si sunt indreptatiti sa poata sa ocupe aceasta functie", scrie MEDIAFAX.

Rovana Plumb a mai spus ca ea este "un om al echipei". "Si i-am rugat pe colegii mei, dat fiind faptul ca mi-am angajat aceasta responsabilitate, sa ma sustina sa putem merge mai departe uniti in momentele cele mai dificile, cu o guvernare puternica, sustinuta de o coalitie solida, cu un lider incontestabil care este Victor Ponta, premierul Romaniei", a precizat presedintele interimar al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.