Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat ca la nivelul partidului sunt analizate doua variante pentru viitoarele alegeri: o alianta cu PSD, existand in acest sens o propunere de protocol din partea social-democratilor, si participarea pe liste proprii - curent "destul de indraznet", "tot mai puternic".

"Sunt doua curente in momentul de fata: avem o propunere din partea PSD sa facem o alianta pentru viitoarele alegeri locale si generale si avem un curent, cred eu destul de indraznet in partid, care vor sa mergem singuri", a spus Oprea, sambata, intr-o emisiune a postului Realitatea TV.

El a mentionat ca nu doreste sa se antepronunte in privinta acestor variante, precizand ca trebuie sa se consulte cu colegii, in partid facandu-se o analiza.

"Avem doua posibilitati, le analizam: sa mergem in alianta cu PSD sau sa mergem singuri in alegeri. Spuneam ca e un curent din ce in ce mai puternic in partid, putin prea optimisti, prea indrazneti, spun: domnule, trebuie sa mergem singuri", a mai spus Oprea, precizand ca se va lua o decizie "la momentul oportun". In ceea ce priveste viitoarele alegeri locale, Gabriel Oprea a mentionat ca UNPR spera sa recastige primariile pe care le conduce, in jur de 100, dintre care cinci mari primarii - Sectorul 2, Drobeta Turnu Severin, Calarasi, Galati, Baia Mare -, dar sa castige si altele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.