Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedinte al TSD a declarat duminica ca partidul are "totala incredere" in premier si nevinovatia sa, acesta fiind asteptat sa revina cat mai curand in conducerea executiva a PSD.

"Avem totala incredere in Victor Ponta si in nevinovatia acestuia si asteptam sa revina cat mai curand la conducerea executiva a partidului. Pana atunci, cum am demonstrat deja, PSD va avea o conducere functionala. Agenda si directia partidului nu se schimba. Avem in continuare aceleati preocupari: transferarea cresterii economice catre cetateni (...) Romania are nevoie de crestere si stabilitate, iar guvernul Ponta este singurul care a demonstrat ca le poate oferi", a spus liderul TSD, intr-o declaratie remisa MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor social-democrati si postata pe Facebook, decizia de "a nu mai ocupa nicio functie de conducere" in PSD, pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie.

Decizia a fost anuntata in contextul in care Victor Ponta este asteptat la DNA, dupa intoarcerea sa din Turcia. De asemenea, Ponta spune ca, daca nu va avea nicio solutie in justitie, care sa ii ateste nevinovatia, "pana la data congresului PSD", nu va mai candida la nicio functie si va "lupta din simpla si onoranta calitate de membru de partid".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.