Deputatul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in PSD "nu este o stare de multumire" legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE) si ca va fi "foarte greu" sa sustina aceasta propunere, precizand ca este o parere personala.

"In PSD nu este o stare de multumire legata de aceasta nominalizare. PSD nu si-a ascuns niciodata lipsa de apreciere fata de MRU, stim foarte bine scandalurile in care a fost implicat cat a fost prim- ministru. Nu am discutat efectiv in partid, dar cred ca va fi foarte greu sa sustinem o asemenea propunere. V-am spus parerea mea, nu am apucat sa vorbesc cu colegii, dar mie in vine foarte greu sa cred ca PSD va sustine aceasta propunere”, a spus Dragnea.

El a adaugat ca, daca propunerea lui Ungureanu s-ar fi discutat in CSAT, ar fi aflat "toata lumea" si daca Victor Ponta ar fi fost anuntat de aceasta propunere, ar fi aflat si partidul, relateaza MEDIAFAX.

Dragnea a mai spus ca luni va avea loc o sedinta a coalitiei, pentru a se discuta pozitia in privinta nominalizarii lui Ungureanu la conducerea SIE: "Luni o sa avem o coalitie si o sa vedem ce iese. Nu vad niciun motiv de ruptura, putem avea puncte de vedere diferite. Cine stie, poate gasesc ei voturi suficiente".

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, miercuri, pe Mihai-Razvan Ungureanu pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.