Presedintele PC Daniel Constantin le- a spus, vineri, delegatilor la congresul PC, ca prin fuziunea PC cu PLR se va forma cea de-a treia forta politica "ALDE", a carei identitate europeana sa nu poata fi pusa la indoiala.
"Va propun sa participati alaturi de mine si de conducerea PC la infiintarea pentru prima data in Romania a unui partid a carei identitate europeana sa nu fie pusa la indoiala, un partid de centru dreapta, parte a partidului european ALDE care lupta la nivel european pentru o democratie autentica pentru respectarea drepturilor cetatenesti", le- a spus Daniel Constantin delegatilor la congresul PC in care se voteaza fuziunea cu PLR. La congres participa 743 de delegati, fiind validat de participanti..

La congres sunt prezenti mai multi lideri PC, Bogdan Ciuca, Vasile Nistor, Eugen Durbaca, Constantin Avram. In discursul sau, Daniel Constantin a spus ca Cristian Popescu Piedone nu participa la congres, dar ca are o prezenta numeroasa in sala. "Chiar daca lipseste astazi primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, are o prezenta numeroasa in sala si ii multumesc", a spus Daniel Constantin.

Constantin a aratat ca PC are o sansa istorica sa "aseze a treia forta politica". "Nici eu nu am luat usor aceasta decizie, dar ofera sansa ca proiectele noastre sa fie auzite", a mai spus Constantin. El le-a multumit ministrilor care au contribuit la programul de guvernare, inclusiv actualului europarlamnetar Maria Grapini, care si-a anuntat demisia din PC, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.