Crin Antonescu a declarat, vineri, la Parlament, unde se dezbate motiunea de cenzura, ca va vota "pentru", el aratand ca este un motiv suficient pentru caderea Guvernului neorganizarea alegerilor partiale in circumscriptii din Romania, asa cum obliga legea.

"Votez pentru motiune", a declarat presei senatorul PNL, care a opinat ca Guvernul "trebuie sa cada".

El a aratat ca este "un motiv suficient" pentru a cadea Guvernul faptul ca acesta, obligat de lege intr-un termen clar sa organizeze alegeri in circumscriptii din Romania, nu a facut acest lucru. Sedinta Legislativului in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta este in curs de desfasurare, vineri, la Palatul Parlamentului, scrie MEDIAFAX.

Motiunea de cenzura inititulata "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!" este semnata de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO si doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputati si senatori ai PNL. Pentru a fi adoptata, motiunea ar trebui sa fie votata de 278 de parlamentari, adica jumatate plus unu din numarul alesilor, iar, in acest momnet, matematic, PNL nu a reusit sa adune aceste voturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.