Politica 6 Mai 2015 14:30
Premierul Victor Ponta afirma ca a primit informatii potrivit carora un club de noapte din Mamaia a raportat incasari pe o singura seara comparabile cu intregul sezon de anul trecut, ca exista o lista de asteptare pentru livrarea caselor de marcat iar chelnerii "alearga" dupa clienti cu bonul fiscal
"Imi spunea - nu dezvalui sursa - ca, intr-o singura seara, un club faimos din Mamaia a avut incasari cat tot sezonul trecut. Ma gandeam: romanii deodata s-au hotarat sa consume intr-o seara mai mult decat tot anul trecut sau poate ca nu era chiar asa... Important este ca, deodata, pentru casele de marcat este lista de asteptare, ca deodata alearga chelnerul dupa tine cu bonul fiscal... sunt transformari pe care eu le consider benefice pentru societatea romaneasca si lucruri cu care turistul international s-a obisnuit deja", a spus Ponta la o conferinta privind turismul, in care s-a referit si la combaterea evaziunii fiscale, scrie MEDIAFAX.

Inspectorii de la Directia Generala Antifrauda Fiscala au aplicat amenzi de aproape doua milioane de lei si au confiscat venituri si bunuri in suma de 200.000 de lei, in urma unor controale facute in minivacanta de 1 Mai in tara, cele mai multe abateri fiind constatate in cluburile din Mamaia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.