Victor Ponta i-a invitat pe toti parlamentarii care au votat, in urma cu trei ani, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu, a carui cadere a condus la instalarea Cabinetului USL, sa participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Evenimentul are tema "3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu" si a fost programat pentru ora 18.00, se arata in anuntul transmis, duminica, de Ponta.

"Impreuna, vom reaminti ce a insemnat schimbarea cursului Romaniei din punct de vedere economic si social!​", spune Ponta.

El a anexat acestui anunt si lista celor 235 de parlamentari care au votat motiunea de cenzura si sunt invitati la Parlament. Printre acestia figureaza Viorel Hrebenciuc, aflat in arest la domiciliu in dosarul privind retrocedarile ilegale de paduri, Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru primire de mita, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul "Transformatorul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.