Presedintele turc, Recep Erdogan, a apreciat, miercuri, la Bucuresti, ca sprijinul Romaniei pentru aderarea Turciei la UE va fi "si mai hotarat" in perioada urmatoare, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a subliniat ca si Turcia si Uniunea Europeana ar avea de castigat din aceasta aderare.
"Romania sustine Turcia in procesul de aderare la Uniunea Europeana. Cred ca atat UE cat si Turcia ar avea de castigat in toate domeniile, de la dezvoltare economica la stabilitatea regionala, in urma integrarii europene a Turciei", a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte comuna de presa cu presedintele turc, Recep Erdogan, aflat in vizita la Bucuresti, transmite MEDIAFAX.

La randul sau, liderul de la Ankara a multumit Romaniei pentru acest sprijin. "Cred ca in perioada urmatoare sprijinul Romaniei va fi si mai hotarat in acest proces de aderare al Turciei la UE", a afirmat Recep Tayyip Erdogan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.