Senatorul PSD Gabriela Firea reclama ca biroul din Parlament i-a fost spart, dar ca nu poate spune inca daca i s-a umblat in cele doua laptop-uri din birou sau daca ii lipsesc unele documente, urmand sa fie efectuate verificari.

Ea a precizat ca femeia de serviciu a constatat, vineri dimineata, ca, in noaptea de joi spre vineri, geamul de la usa biroului a fost spart, usa fiind inchisa, dar ca ea a aflat despre acest lucru doar luni dupa-amiaza si ca va fi sesizata Politia, asteptand insa sa vada si filmarea.

"Doamna de serviciu a gasit acest geam de la usa de birou spart, vineri dimineata. Am solicitat imaginile pentru a vedea cine a intrat, dupa terminarea programului, la grupul nostru si vom afla in acel moment cine a fost, cine a intrat sau a dorit sa daca acest lucru si daca poarta si un mesaj sau este doar un incident banal. Sper sa fie o intamplare si nu altceva", a spus Firea, potrivit MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca din relatarile colegilor parlamentari rezulta ca nu a mai existat un astfel de incident in Senat. "Nu pot sa nu-mi pun un semn de intrebare de ce tocmai biroul meu. Sunt curioasa cine a facut acest lucru", a afirmat Firea.

Intrebata daca in birou existau si documente de la comisia care ancheteaza cazul Nana, Firea a raspuns ca da, dar ca nu vrea sa faca speculatii si nu poate fi spus acum ca ar exista o legatura directa intre incident si audierile de la Parchet in aceasta speta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.