Presedintele Klaus Iohannis le ureaza crestinilor catolici si protestanti care serbeaza Duminica Floriilor multa sanatate si bucurie.
Presedintele Klaus Iohannis le ureaza crestinilor catolici si protestanti care serbeaza Duminica Floriilor multa sanatate si bucurie, precizand ca pe vremuri aceasta sarbatoare "era o zi aparte mai ales pentru copiii sasi din Transilvania, pentru ca era ziua Confirmarii lor in Biserica".

"Crestinii catolici si protestanti serbeaza astazi Duminica Floriilor. Pe vremuri, ziua de Florii era o zi aparte mai ales pentru copiii sasi din Transilvania, pentru ca era ziua Confirmarii lor in Biserica, o zi in care se desparteau de copilarie si erau primiti in randul comunitatii adultilor. Tuturor celor care serbeaza azi Floriile le urez multa sanatate si bucurie!", scrie seful statului, duminica, pe Facebook, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.