Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, vineri, ca numirea lui Eugen Teodorovici la sefia Ministerului Finantelor ”este si un pas inainte, pentru ca ministerul trece de la punga, la discoteca” si a adaugat ca ”Ponta a ajuns in ultimul stadiu, cel al improvizatiilor".

"PSD l-a refuzat pe Ponta si atunci a apelat la prieteni. Ponta a inceput conducand un guvern PSD si va sfarsi curand guvernarea conducand un guvern de prieteni”, a comentat premierul desemnat al PNL nominalizarea la Ministerul Finantelor a lui Eugen Teodorovici.

Potrivit lui Predoiu, aceasta numire ”este si un pas inainte”:”Ministerul Finantelor trece de la punga, la discoteca. Acum Ponta poate merge in cluburile din Dubai intr-un grup mai larg, mai vesel”, a comentat Catalin Predoiu, potrivit MEDIAFAX.

El a mai adaugat ca, lasand gluma la o parte, este ”o numire care arata ca Ponta a ajuns in ultimul stadiu, cel al improvizatiilor."

Eugen Teodorovici va fi ministru al Finantelor, iar functia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluata de Marius Nica, pana in prezent secretar general al Ministerului Muncii, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand ca propunerile au fost acceptate de presedintele Klaus Iohannis.

Ponta a precizat ca a discutat cu Iohannis in cursul zilei de vineri.

Postul de ministru al Finantelor este vacant dupa ce Darius Valcov, cercetat de DNA pentru fapte de trafic de influenta, a demisionat, postul fiind preluat, in urma cu o saptamana, cu titlu de interimat, de catre premierul Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.