Senatorul PSD Dan Sova a declarat, miercuri, ca a luat decizia de a se autosuspenda "din toate functiile detinute in cadrul PSD" si a sustinut ca votul din Senat ii va permite sa se apere "asa cum se cuvine", daca dosarul sau va ajunge in instanta.

Sova a mai sustinut ca DNA are "toate mijloacele necesare pentru a putea finaliza cercetarile" in cazul sau si ca "justitia nu se efectueaza prin arestari, ci prin judecata si decizia judecatorilor".

Sova era vicepresedinte al PSD, functie in care a revenit dupa ce CEXn al partidului a aprobat in luna ianuarie revocarea deciziei de excludere a sa din partid, scrie MEDIAFAX.

Rezultatul oficial al votului senatorilor in cazul cererii DNA vizandu-l pe Dan Sova a fost de 79 de optiuni "pentru", 67 "contra", iar cinci voturi au fost anulate.

Potrivit anuntului oficial facut in plen, in urma numaratorii voturilor, ca urmare a faptului ca nu a fost intrunit votul majoritatii senatorilor, Senatul nu a incuviintat arestarea preventiva a lui Dan Sova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.