Senatoarea UNPR Florina Jipa a avut, miercuri, o reactie nervoasa, in fata jurnalistilor care au intrebat-o despre votul de respingere a cererii DNA privind arestarea lui Dan Sova, ea afirmand ca decizia se ia cu "jumatate plus unu", si adaugand: "Mai lasati-ma cu Constitutia!".

Jurnalittii au intrebat-o pe senatoarea UNPR daca votul in cazul Sova se va vedea in viitoarele rapoarte MCV.

"Oameni buni, nu intelegeti ca in strainatate nu se procedeaza asa? Ca noi suntem intr-o anormalitate in tara asta? Nu intelegeti acest lucru? Acum au aparut astea, peste noapte. Pana acum nu au fost? De ce nu se iau masuri cu toata lumea? Ca am asteptat zece ani sa se termine acea imunitate", a raspuns ea, potrivit MEDIAFAX.

Intrebata daca interpretarea votului in cazul Dan Sova este legala, Florin Jipa a spus: "Decizia se ia cu jumatate plus unu. Ati observat ca au fost unele voturi in plus".

La referirea unui jurnalist, ca prevederile Constitutiei difera de decizia Senatului in cazul Sova, Florina Jipa, care este membra in comisia juridica a Senatului, a replicat: "Mai lasati-ma cu Constitutia. Pai daca voi stiti mai bine decat mine ce am vrut eu sa demonstrez astazi, nu ma mai intrebati. Nu fiti ca niste...".

Jipa a tinut sa comenteze si cererea de arestare preventiva a lui Dan Sova: "Pentru o fapta savarsita acum cativa ani, ce rost mai are arestarea? Niciunul. Ce rost mai are?".

Intrebata cum explica votul PSD in cazul Valcov, Jipa a replicat: "Dansul a vrut. Domnul Valcov a spus ca el cere sa... Domnul Sova se apara".

Ea i-a acuzat pe jurnalistii prezenta ca nu stiu sa fie "ziaristi adevarati" si ca ii pare rau ca a dat declaratia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.