Votul dat in Senat pentru respingerea retinerii si arestarii senatorului PSD Dan Sova arata ca "prietenii lui Ponta sunt intangibili", acesta fiind un "nou exemplu al societatii omenoase" promovate de premier, a declarat, miercuri, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu.

"Votul pentru Dan Sova este un nu exemplu al «societatii omenoase»: prietenii lui Ponta sunt intangibili. Cat timp va exista guvernul Ponata, coruptii stau linistiti. Cum e cu «interesul national»?", a spus, pentru MEDIAFAX, prim-vicepresedintele PNL.

Rezultatul oficial al votului senatorilor in cazul cererii DNA vizandu-l pe Dan Sova a fost anuntat in plen, Senatul neincuviintand arestarea preventiva a acestuia, ca urmare a faptului ca nu a fost intrunit votul majoritatii.

Potrivit anuntului oficial facut in plen in urma numaratorii voturilor, ca urmare a faptului ca nu a fost intrunit votul majoritatii senatorilor, Senatul nu incuviinteaza arestarea preventiva a lui Dan Sova.

Numarul total al senatorilor este de 168, majoritatea fiind, astfel, de 85 de parlamentari.

Din cele 151 de vorturi exprimate in cazul solicitarii vizandu-l pe Dan Sova, au fost inregistrate 79 de optiuni "pentru", 67 "contra", iar cinci voturi au fost anulate.

Votul a fost secret, cu bile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.