Rovana Plumb a fost votata, vineri, in functia de presedinte al Consiliului National al PSD, aceasta spunand ca vrea sa transforme departamentele consiliului intr-un mecanism mai dinamic, cu o noua organizare, care sa lanseze mai multe initiative legislative cu sanse de reusita.
Ea a spus ca vrea sa formeze zece departamente care sa fie in stransa legatura cu structurile locale. Rovana Plumb si-a anuntat public candidatura, in 7 martie, in fata a 1500 de femei social-democrate reunite, la Romexpo, pentru lansarea in dezbatere publica a "Pactului pentru demnitatea femeii", propunerea fiind facuta de Viorica Dancila, liderul delegatiei social-democrate la PES. Plumb a spus atunci ca vrea sa faca echipa cu Victor Ponta si cu Liviu Dragnea.

Social-democratii au decis la sfarsitul lunii ianuarie sa convoace Consiliul National, la care sa fie organizate si alegeri pentru functia de presedinte al acestui for, liderul partidului, Victor Ponta, precizand la acel moment ca functia nu va mai fi pastrata in continuare pentru Adrian Nastase, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.