Rares Bogdan, al carui nume este mentionat, in interceptari, de Marian Vanghelie ca om de legatura cu presedintele Iohannis, sustine ca este un abuz infiorator al procurorului de caz si ca nu are nicio legatura de niciun fel cu Vanghelie, fiind in relatii cu acesta ca si cu multi alti politicieni.

El solicita sa fie audiat la DNA de catre procurorul de caz, pentru a-l privi in ochi, si precizeaza ca vrea sa dea in judecata atat pe acest procuror, cat si pe DNA, pentru defaimare.

"Nu e normal ce au facut, mi se pare inadmisibil sa introduci numele presedintelui, numele meu pe o chestiune... Vanghelie putea sa zica orice, ca intervine la Obama, la seful CIA, la Merkel, la Putin. Nu e normal sa fiu bagat in rahatul asta, este o aberatie, nu aveam ce sa caut in acest referat", a afirmat jurnalistul Rares Bogdan, la Antena 3, scrie MEDIAFAX.

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie, retinut pentru fapte de coruptie, declara intr-o convorbire telefonica interceptata de procurori ca tine legatura cu presedintele Klaus Iohannis, care ar avea nevoie de el ca sa faca majoritate la Senat, prin Rares Bogdan.

Potrivit unor surse judiciare, la dosarul in care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mita pentru favorizarea unor firme in atribuirea de contracte cu primaria, apare interceptarea unei convorbiri intre primar si Mariana-Carla Dinu. Aceasta ar fi intermediat primirea de catre Vanghelie a unor parti din "comisionul" de 20 la suta din valoarea contractelor pretins de primar.

In conversatia interceptata, Vanghelie incearca sa o convinga pe Dinu sa dea declaratii in favoarea sa, spunandu-i sa stea linistita pentru ca el poate interveni pe langa presedintele Klaus Iohannis, prin intermediul jurnalistului Rares Bogdan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.