Oana Niculescu Mizil a declarat, joi, dupa ce a fost audiata la DNA, ca isi va depune demisia din calitatea de deputat, mentionand ca nu vrea ca acesta sa fie "un impediment in calea justitiei".

[UPDATE]

Oana Niculescu Mizil si-a depus, joi, la Parlament, demisia din calitatea de deputat, dupa ce a facut anuntul in acest sens in declaratiile de presa sustinute la iesirea din sediul DNA, unde a fost audiata.

Potrivit procedurilor, aceasta demisie din calitatea de deputat va ajunge la sedinta Biroului Permanent si apoi va trebui anuntata in plenul Camerei.


"Tot ce vreau sa va anunt este ca astazi imi depun demisia din calitatea de deputat, pentru ca nu vreau sa fie un impediment in fata justitiei", a spus Oana Mizil, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a stat aproximativ patru ore.

Ea a mai afirmat ca este nevinovata, potrivit MEDIAFAX.

"Sunt total nevinovata. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contra, am consiliat. Pur si simplua ma consider nevinovata pentru ca imi place moda, nu am putut sa stau departe de moda. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun castig", a adaugat deputatul PSD.

Afirmatia a fost facuta de Oana Mizil in contextul in care procurorii o suspecteaza de operatiuni de comert incompatibile cu functia, in conditiile in care ar fi fost administrator de fapt al SC Fashion Brand Management si la patru magazine din Bucuresti.

Iubita lui Marian Vanghelie a mai spus ca este insarcinata si va avea un baietel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.