Liderul PSD, Victor Ponta, a evitat sa comenteze perchezitiile efectuate de procurorii anticoruptie la locuinta lui Marian Vanghelie, spunand ca nu poate discuta de cauze penale, dar a apreciat ca, politic, copresedintele PNL Alina Gorghiu si-a pierdut principalul aliat si trebuie sa isi caute altul.

"Nu cunosc si nu comentez cauze penale. Strict politic, cred ca Gorghiu si-a pierdut principalul aliat, pe Vanghelie, si acum trebuie sa-si caute altul", a spus Ponta.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la locuinta caruia procurorii anticoruptie fac perchezitii, are calitatea de suspect, afirma avocatul acestuia, Cezar Bivolaru, precizand ca pe mandatul de aducere la DNA se mentioneaza ca acesta este suspectat de abuz in serviciu.
Intrebat daca Vanghelie a perceput comisioane pentru incheierea unor contracte cu Primaria Sector 5, avocatul a spus: "Sunt sigur ca nu", scrie MEDIAFAX.

Mai multe perchezitii au loc, joi, la sediul Primariei Sectorului 5, la locuinta primarului Marian Vanghelie, la sediul firmei Calex Business, precum si la alte sase adrese din Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar instrumentat de DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.