Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe Frank-Walter Steinmeier, ministrul de Externe al Republicii Federale Germania, la discutii participand si ministrul de Externe roman, Bogdan Aurescu.

Frank-Walter Steinmeier efectueaza, luni, o vizita in Romania, pe agenda ministrului de Externe german aflandu-se intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Steinmeier va participa si la inaugurarea unei noi investitii a unei companii germane la Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, in cursul dupa-amiezii, la Sibiu, unde Frank-Walter Steinmeier va primi titlul de cetatean de onoare al orasului.

Seful statului, alaturi de ministrul de externe german, va participa la manifestarea festiva a Forumului Democrat al Germanilor din Romania, care sarbatoreste 25 de ani de existenta, iar la ora 16.45, la Palatul Brukenthal, va participa la vernisajul expozitiei “Minoritatea germana din Romania - trecut si prezent in Europa unita”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.