Fostul presedinte Ion Iliescu implineste, marti, 85 de ani, el urmand sa petreaca prima parte a zilei acasa, in familie, alaturi de sotia sa, Nina Iliescu, urmand ca seara sa participe la un concert privat, oferit in cinstea sa de catre membrii Clubului de la Bucuresti.

Surse din anturajul fostului presedinte au precizat, luni, ca Ion Iliescu nu va avea niciun fel de activitate publica in prima parte a zilei de marti, pe care o va petrece acasa, in compania sotiei sale, Nina Iliescu. Sursele citate au mentionat, pentru MEDIAFAX, ca Ion Iliescu va participa, in cursul serii, la un concert privat, unde se va canta muzica clasica, dar nu numai, oferit in cinstea sa de catre membrii Clubului de la Bucuresti, fundatie al carei membru fondator este.

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a urat, luni, "La multi ani!" presedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu, in numele BPN, cu o zi in avans, transmitandu-i multumiri pentru tot ce a facut si exprimandu-si speranta ca si social-democratii sa ajunga la varsta acestuia.

"Si, desi cu o zi mai devreme, dar vreau in numele dumneavostra - o sa-i spun si personal maine - sa-i spun «La multi ani!» domnului Ion Iliescu, sa-i multumim pentru tot ce a facut si sa ne dorim sa ajungem si noi la varsta domniei sale - macar o parte dintre noi - si sper sincer ca luna martie sa fie intr-adevar cu primavara, ca iarna a fost destula", a spus Ponta, in debutul sedintei BPN a PSD, la care presa a avut acces.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a fost prezent, luni, la sedinta BPN, absenta sa de la sedintele formatiunii devenind, in ultima perioada, de notorietate.

Anul trecut, la implinirea varstei de 84 de ani, fostul sef de stat nu a avut program public.

Iliescu nu a participat la concertul de muzica clasica organizat in 2 martie pentru sarbatorirea sa, apropiati ai presedintelui de onoare al PSD afirmand ca acesta si-a petrecut seara acasa, impreuna cu familia. Membrii Clubului de la Bucuresti, organizatie prezidata de catre fostul sef de stat, au organizat in 2014, cu o zi in avans, la Ateneu, un concert de muzica clasica in interpretarea Orchesterei Nationale de Tineret. La eveniment au participat membri ai PSD, admiratori ai fostului presedinte, dar si fostul sef de stat Emil Constantinescu.

Si in 2012 a fost organizat un concert la Ateneu cu ocazia zilei de nastere a lui Ion Iliescu. El a fost felicitat, la finalul concertului dat in onoarea sa, de catre invitatii sai, acestia ciocnind o cupa cu sampanie cu fostul sef al statului la implinirea de catre acesta a varstei de 82 de ani. In 2013, presedintele de onoare al PSD si-a petrecut ziua de nastere acasa, alaturi de sotia sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.