Fostul presedintele Traian Basescu a postat, duminica, pe Facebook, o fotografie cu un camp de ghiocei, alaturi de mesajul "Un martisor pentru doamne si domnisoare!".

Mesajul fostului presedinte, de pe pagina de socializare, transmis de 1 Martie, este unul "neobisnuit", in conditiile in care, in anii trecuti, cand se afla la Palatul Cotroceni, nu transmitea astfel de mesaje, de 1 Martie.

De altfel, in 2014, Traian Basescu convoca, pe 1 Martie, structurile de securitate nationala cu privire la situatia din Ucraina, intr-o sedinta de lucru, scrie MEDIAFAX.

Fostul presedinte a transmis, totusi, un mesaj, in 2013, dar pe 8 Martie, prin intermediul Facebook-ului.

"De 8 Martie doresc tuturor mamelor, sotiilor, tuturor fiicelor noastre, colegelor de serviciu, o primavara plina de bucurii, de speranta si credinta ca mergem spre bine. La multi ani tuturor femeilor de 8 Martie!", transmitea atunci seful statului intr-un mesaj video, filmat in gradina Palatului Cotroceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.