Premierul albanez Edi Rama, care s-a intalnit cu premierul Ponta, isi va lansa la Bucuresti o carte intitulata "In culisele puterii" si va primi titlul de Doctor Honoris Causa, Ponta remarcand in acest context ca, in Romania, toate culisele puterii "sunt la TV", nefiind nevoie de carti in acest sens.

Prim-ministrul Albaniei, Edi Rama, se afla la Bucuresti in vizita oficiala, fiind primit, vineri, la Palatul Victoria, de catre premierul Victor Ponta.

"Sunt bucuros ca, dincolo de discutiile politice, domnul Rama are si un eveniment cultural, astazi, la Bucuresti, si cartea pe care o lanseaza despre culisele puterii cred ca e foarte interesanta. La noi, toate culisele puterii sunt in fiecare zi la televizor, nu trebuie sa scriem carti, dar asta e un semn de democratie si ne dorim ca Romania sa ramana tot timpul un sprijinitor al parcursului de integrare al Albaniei", a spus Ponta.

In contextul vizitei la Bucuresti, premierul albanez va primi primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Nationale de Arte, iar ceremonia va fi urmata de lansarea cartii sale, "In culisele puterii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.