Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa vizita de la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a avut o discutie cu presedintele Livia Stanciu, ca a vazut multi oameni dedicati, care lucreaza in conditii dificile, aratand ca "la Inalta Curte se lucreaza mult si bine".

Presedintele Iohannis a fost intampinat la sediul ICCJ de presedintele Livia Stanciu, care i-a facut un tur de prezentare a institutiei. Seful statului a vizitat birourile si salile de sedinta din cadrul Inaltei Curti iar la final, a avut o discutie privata cu presedintele ICCJ. Intalnirea a durat aproximativ o ora.

La finalul intalnirii, Klaus Iohannis a declarat ca a fost prima sa vizita la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la invitatia presedintei Livia Stanciu, si a precizat ca discutiile au vizat conditiile de munca din cadrul institutiei, scrie MEDIAFAX.

"Am vazut cum se lucreaza aici. Am vazut oameni foarte dedicati. Am vazut oameni care lucreaza mult peste program, care lucreaza in conditii dificile si fac o treaba exceptional de buna", a spus Klaus Iohannis, despre activitatea Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Potrivit lui Iohannis, in ceea ce priveste conditiile de munca, "trebuie inca gasite foarte multe solutii".

"Sunt convins ca daca se doreste, se pot rezolva aceste probleme. Important este sa vedem continutul si aici stam foarte bine. La Inalta Curte se lucreaza mult si bine", a mai declarat presedintele Klaus Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.