Administratia Prezidentiala a anuntat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, in cursul diminetii, cu premierul Victor Ponta, principala tema de discutie fiind ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, in aceasta primavara.

"In aceasta dimineata, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o intalnire a Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Victor Ponta. Principala tema de discutie a fost ordinea de zi a viitoarei sedinte a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, in aceasta primavara", se precizeaza in comunicatul Administratiei Prezidentiale, potrivit MEDIAFAX.

Urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, care va avea loc in perioada urmatoare, este prima condusa de presedintele Klaus Iohannis, de la preluarea mandatului de sef al statului.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii vine in contextul in care doua dintre institutiile care fac parte din aceasta structura de securitate a tarii, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Informatii Externe au la conducere directori interimari, in urma demisiei lui George Maior si Teodor Melescanu.

Ultima sedinta a CSAT a avut loc pe 25 noiembrie, fiind condusa de presedintele in functie la acea vreme, Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.