Liderii grupurilor parlamentare ale PSD din Senat, Ilie Sarbu, si din Camera Deputatilor, Marian Neacsu, au fost reconfirmati, sambata, in aceste functii, de catre grupurile parlamentare reunite la Sinaia, potrivit unor surse participante la reuniune.


Totodata, au fost reconfirmate si celelalte functii din conducerile existente ale grupurilor, atat de la Senat, cat si de la Camera.

Camera Deputatilor a fost convocata, luni, in prima sesiune ordinara a anului 2015. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va intruni, incepand cu ora 13.00, pentru a-si desemna noua componenta, respectiv vicepresedintii, secretarii si chestorii acestui for. Si Senatul Romaniei a fost convocat in prima sesiune ordinara a anului 2015, in ziua de luni, 2 februarie 2015. Prima sedinta a conducerii Senatului va avea loc incepand cu ora 14.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.