Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli.

Iohannis a anuntat pe Facebook ca a acordat un interviu cotidianului New York Times, in care a afirmat ca avem nevoie de un guvern suficient de puternic, cu o viziune economica pe termen lung, cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli.

"Intr-un interviu acordat astazi pentru cotidianul New York Times, am explicat ca in economia romaneasca e nevoie de reguli mai putine si mai simple. Avem nenumarate reguli care se schimba incontinuu si asta ii descurajeaza pe investitori", a scris Iohannis pe Facebook, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele a precizat: "Avem nevoie de un guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile".

Seful statului a mai mentionat ca "ne trebuie un guvern care sa vina cu un nou mod de abordare si care sa aiba curajul de a pastra un set de reguli economice atata timp cat este necesar".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.