Liderul PSD, premierul Victor Ponta anunta ca va sustine demersul PNL de convocare in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanei fizice.

Ponta anunta ca va sustine demersul PNL de convocare in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanei fizice, in contextul cresterii francului elvetian, aratand ca se bucura ca formatiunea liberala "vine cu o pozitie rationala".

"Ma bucur ca PNL vine cu o pozitie rationala (dupa aberatiile populiste gen Predoiu) ! Voi sustine demersul!", scrie Ponta pe Twitter.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, ca PNL cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanei fizice, ”singura reglementare” care poate ajuta, in contextul cresterii francului elvetian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.