Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca l-a invitat pe secretarul general al NATO in Romania, urmand sa fie convenit "un moment potrivit" pentru efectuarea acestei vizite.

"Sunt foarte bucuros ca ma aflu astazi aici. Vizita mea confirma angajamentul ferm al Romaniei fata de partenerii nord-atlantici. Astazi l-am asigurat pe domnul secretar general de intreaga sustinere pentru eforturile Aliantei si am reinterat invitatia de a vizita Romania", a declarat presedintele Klaus Iohannis, la conferinta de presa comuna cu secretarul general al NATO, Jens Stonltenberg, scrie MEDIAFAX.

Seful statului a mai precizat ca "vom conveni impreuna un moment potrivit pentru acest lucru".

Referitor la intrevederea cu liderul NATO, Iohannis a apreciat ca a fost "o discutie foarte buna, plina de substanta". "Statutul Romaniei de membru al NATO si UE, precum si Parteneriatul Strategic cu SUA, reprezinta, in definitiv, fundamentul polticii noastre externe si de securitate", a spus presedintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Stoltenberg: NATO si Romania, angajate in mentinerea stabilitatii vecinilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.