Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, joi, daca Victor Ponta va ramane presedintele PSD pana in 2017, el raspunzand "De ce nu?" si precizand ca data si ordinea de zi a viitorului congres al partidului vor fi decise la Consiliul National din luna martie.

Intrebat daca Ponta ramane presedinte al PSD pana in 2017, Dragnea a raspuns, la randul sau, cu o intrebare: "De ce nu?". Intrebat, ulterior, daca in acest caz, in care Ponta va ramane presedintele partidului pana in 2017, nu se mai face congres, Dragnea a raspuns: "Congres? Asta vom stabili la Consiliul National".

Dragnea a spus ca decizia de a organiza un consiliu national in martie este o decizie statutara, acest for fiind cel care va decide asupra datei si ordinii de zi a congresului. "Consiliul National eeste organismul satutar care decide data, ordinea de zi si locul de desfasurare a congresului si, in martie, la Consiliul National, vom decide lucrul asta", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

Victor Ponta a fost ales presedinte al PSD in februarie 2010, el fiind reconfirmat, prin vot electronic, la un Congres din 2013. Mandatul unui presedinte la PSD este de patru ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.