Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost intrebat, luni, daca va mai candida pentru inca un mandat la sefia partidului, el evitand sa raspunda precis si mentionand ca va raspunde la aceasta intrebare "cand va veni momentul".

"Cand va veni momentul, o sa raspund la aceasta intrebare", a raspuns Ponta, luni, dupa prima sedinta a BPN a PSD din 2015, in care s-a decis ca in luna martie sa nu se mai convoace Congresul partidului, ci doar Consiliul National.

La sfarsitul anului trecut, dupa esecul de la prezidentiale, Ponta a declarat ca si-a depus mandatul de presedinte in fata colegilor, in CExN, si ca va continua sa conduca partidul pana la congresul din luna martie, scrie MEDIAFAX.

Ponta a dat de inteles, tot la acel moment, ca nu va mai candida pentru un nou mandat de presedinte, preferand sa se ralieze unei echipe noi, castigatoare. Victor Ponta implineste, in februarie 2015, cinci ani de cand se afla la conducerea PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.