Obligatia PSD este sa-i apere pe oameni de "cei care i-au nenorocit in 2010-2011", a declarat, luni, premierul Victor Ponta, in deschiderea sedintei BPN, adaugand ca vede "foamea unora care au fost in guvernul Emil Boc, au fost goniti de acolo si vor sa vina inapoi".

"Vad foamea unora care au fost in guvernul Emil Boc si care au fost goniti de acolo, de la guvernare, de oameni, care acum vor sa vina inapoi, s-o ia de la capat, cu ceea ce au facut in 2010-2011. Cred ca obligatia noastra este sa-i aparam pe oameni de cei care i-au nenorocit in 2010-2011, din functiile pe care le ocupau in guvernul Boc", a declarat presedintele PSD.

El a precizat ca la sedinta vor fi discutate problemele privind schimbarea Constitutiei, a sistemului electoral, a legii de finantare a partidelor, prioritatile de guvernare, cum ar fi cresterea locurilor de munca, salarii si pensii, precum si proiectele politice pentru 2015, scrie MEDIAFAX.

"In baza discutiilor pe care le-am avut deja in CEx, a votului majoritar din Parlament din 15 decembrie, e foarte clar ca oamenii ne-au votat ca sa guvernam, ca am guvernat bine in acesti ani si ca vom guverna si mai bine in 2015-2016 si cred ca obligatia noastra, si fata de cei care ne-au votat, si fata de cei care nu ne-au votat, este sa guvernam bine", a mai spus presedintele PSD.

Ponta a adaugat ca PSD se pregateste pentru alegerile locale si legislative din 2016 si ca orice "cetatean al Romaniei a vazut capacitatea de a guvernare cat mai bine"a formatiunii social-democrate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.