Vlad Hogea, fost deputat PRM in legislaturile 2000–2004 si 2004–2008 a decedat, sambata, in urma unui infarct, la varsta de 37 de ani, lasand in urma o fetita de doar cateva luni.

"A plecat dintre noi un mare nationalist, Vlad Gabriel Hogea, care pe 9 ianuarie 2015 ar fi implinit 38 de ani. A plecat la cele vesnice subit, cu mult inainte de vreme, lasand in urma o familie sfasiata de durere si colegi de idei si de credinta care nu-l voi uita niciodata. (..) Alaturi de toata echipa Partidului Romania Unita transmit condoleante familiei sale lovite de o asemenea tragedie! Fetita sa are numai cateva luni, dar intr-o buna zi va intelege mostenirea lasata de Vlad Hogea si va fi mandra de cel care a fost tatal sau... Il plangem cu totii pe cel care a plecat atat de tanar dintre noi in a treia zi de Craciun. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Bogdan Diaconu.

Vlad Gabriel Hogea, nascut pe 9 ianuarie 1977, la Iasi, a fost deputat de Iasi in Parlamentul Romaniei din partea Partidului Romania Mare in legislatura 2000–2004 si in legislatura 2004–2008. El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Al.I. Cuza", din Iasi in 1999 si Colegiul National de Aparare, Bucuresti, in 2003. Hogea a fost membru PRM, din 1992, unde a activat in organizatia de tineret. Din randurile acesteia, a fost promovat pe lista PRM la alegerile legislative din 2000, unde a obtinut un mandat de parlamentar de Iasi, scrie MEDIAFAX.

La alegerile din 2004, a fost ales din nou deputat din partea PRM, de data aceasta in judetul Vaslui. In preliminariile aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, a fost trimis in 2005 ca euro-observator la Parlamentul European. In 2006, Hogea a demisionat din PRM si s-a inscris in PNG-CD-ul condus de George Becali. Ulterior a activat in PC si apoi in PP-DD, unde era secretar executiv si coordonator al Departamentului de Comunicare si presedintele al filialei Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.