Premierul Victor Ponta afirma ca intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utila, serioasa si eficienta, o prima consultare institutionala care arata ca lucrurile intra "pe fagasul normal".

"Prima consultare institutionala cu presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal", a scris Ponta pe Twitter, scrie MEDIAFAX.

Intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierului Victor Ponta, de la Palatul Cotroceni, s-a incheiat, dupa aproximativ o ora, cei doi avand o discutie tete-a-tete, pe teme privind prioritatile guvernarii, actualitatea politica si economica si pespectivele colaborarii institutionale.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, duminica, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca l-a invitat luni, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o intalnire la care se vor discuta prioritatiile guvernarii, actualitatea politico-economica si perspectivele colaborarii institutionale intre presedintie si guvern.

Si premierul Victor Ponta a confirmat, pe Facebook, ca se va intalni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, spunand ca este o prima intalnire institutionala care poate demonstra, dupa 10 ani, ce important este ca presedintele si premierul sa colaboreze pentru binele public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.