PNL a decis sa conteste la Curtea Constitutionala legea bugetului de stat pe anul 2015, a anuntat, duminica, deputatul Eugen Nicolaescu, dupa ce plenul Parlamentului a adoptat proiectul de lege.

"Grupurile noastre parlamentare au luat decizia sa conteste la Curtea Constitutionala un asemenea buget, care este neconstitutional", a spus Eugen Nicolaescu, dupa votul final dat in cazul proiectului bugetului de stat.

El a aratat ca acest buget trebuie sa prevada, printre altele, principiile respectarii angajamentelor internationale, scrie MEDIAFAX.

Nicolaescu a sustinut ca bugetul de stat pe 2015 continua disiparea resurselor bugetare.

El a mai spus ca reprezentantii PSD nu au inteles nimic din alegerile din 16 noiembrie si a adaugat: "fiecare pasare pe limba ei piere, dar las-o sa cante".

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2015 a fost adoptat, duminica, de Parlament, fiind inregistrate 339 de voturi "pentru" si 141 "impotriva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.