Presedintele Traian Basescu a declarat, in conferinta de presa de final de mandat, ca multumeste romanilor pentru onoarea pe care i-au facut-o, de a le fi presedinte timp de 10 ani si ca pentru aceasta le va fi dator sa continue intr-un fel sau altul la atingerea obiectivelor pe care romanii le au.

„Le multumesc romanilor pentru onoarea pe care mi-au facut-o, de a le fi presedinte timp de 10 ani. Este o onoare pe care nu o voi uita pana la sfarsitul vietii, nici eu, nici sotia mea, nici familia mea, o onoare pentru care le voi fi dator, dator sa continui intr-un fel sau altul la atingerea obiectivelor pe care romanii le au”, a spus Basescu.

El a precizat ca nu face o conferinta de bilant, ci o conferinta de final de mandat, scrie MEDIAFAX.

„As vrea, in cateva zone, romanii sa aiba punctul de vedere al presedintelui care si-a terminat mandatul si poza reala a Romaniei, nu cea care o vad deformat de multe ori la televiziuni, propovaduita de oameni care de multe ori nu utilizeaza informatiile oficiale sau cifrele reale, cifre dupa care Romania e judecata”, a spus Basescu.

El a aratat ca i se pare extrem de important sa existe o astfel de pozitie a presedintelui care a fost timp de 10 ani sef al statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.