Universitatea Bucuresti va intreprinde toate demersurile legale necesare cu privire la solicitarea premierului Victor Ponta de renuntare la titlul de doctor in drept care i-a fost acordat in 2003, se arata intr-un comunicat transmis de institutia de invatamant superior.

UB precizeaza, in raspunsul transmis lui Ponta, ca a primit scrisoarea prin care acesta a anuntat ca renunta la titlul de doctor in drept.

"Am apreciat sinceritatea tonului din scrisoarea dumneavoastra si buna-credinta cu care, acum, luati in considerare demersul Universitatii din Bucuresti si decizia Comisiei de Etica din 2012", se arata in comunicat, potrivit MEDIAFAX.

Rectorul UB, Mircea Dumitru, ii transmite premierului ca institutia pe care o reprezinta este de acord cu aprecierile lui referitoare la domeniul educatiei, ca "domeniu fundamental si esential pentru viitorul nostru ca societate europeana".

"Universitatea din Bucuresti va face intotdeauna tot ce ii sta in putinta pentru a asigura educatie si cercetare stiintifica de calitate. Cu privire la renuntarea la titlul de doctor in drept, ce v-a fost acordat in 2003, va anuntam ca Universitatea din Bucuresti ca intreprinde toate demersurile legale necesare, in acord cu solicitarea dumneavoastra", se mai arata in comunicat.

Citeste si: Premierul Ponta RENUNTA la titlul de doctor in drept


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.