Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor accidentului aviatic din judetul Constanta si asigura ca autoritatile vor actiona pentru a afla, cat mai rapid, cauzele acestuia.

"Gandurile noastre se indreapta, in aceste momente, catre familiile celor patru eroi care au decedat ieri, in timp ce isi indeplineau misiunea de a-i ajuta pe cei aflati in nevoie, ca in atatea alte ocazii. In numele Guvernului Romaniei, imi exprim solidaritatea cu familiile celor trecuti in nefiinta in urma acestui tragic accident. Tin sa le multumesc, si pe aceasta cale, tuturor celor care, aflati in serviciile de urgenta, isi risca zilnic viata si depun eforturi supraomenesti, in mod neconditionat, pentru a-si ajuta semenii. Ii asigur pe toti romanii ca autoritatile vor actiona pentru a afla, cat mai rapid, cauzele acestei cumplite tragedii!", afirma Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Raportul privind interventia care a avut loc pe lacul Siutghiol din judetul Constanta dupa prabusirea elicopterului SMURD, accident in care si-au pierdut viata toti cei patru membri ai echipajului, va fi prezentat premierului Ponta de catre ministrul Afacerilor Internelor, Gabriel Oprea.

Citeste si: Un elicopter SMURD s-a PRABUSIT in Lacul Siutghiol din Constanta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.