Comitetul Executiv al PP-DD a reconfirmat, vineri, prin vot, sustinerea partidului pentru guvernul condus de Victor Ponta si a decis excluderea a sase parlamentari, din cauza unor "abateri disciplinare".

Fondatorul partidului Dan Diaconescu a precizat dupa sedinta Comitetului Executiv al PP-DD ca nu conteaza numarul de parlamentari ai PP-DD ci "calitatea lor". "Comitetul Executiv si-a spus raspicat cuvantul, noi am continuat sa taiem in carne vie si am confirmat excluderea unor parlamentari din grupul PP-DD din cauza rezultatelor obtinute de acestia, dar si abaterilor disciplinare din interiorul partidului", a precizat Dan Diaconescu.

Intrebat cum va sustine Guvernul, daca a ramas doar cu noua parlamentari, dupa ce sase au fost exclusi din partid, Dan Diaconescu a raspuns: "Nu conteaza numarul de parlamentari, ci calitatea lor". Intrebat daca PP-DD are pretentii la diverse posturi, in cazul unei remanieri guvernamentale, Diaconescu a aratat ca acest partid are specialisti pe turism, fonduri europene, mediu si diaspora, scrie MEDIAFAX.

Dan Diaconescu spera ca prin sustinerea Guvernului sa fie aprobate propunerile PP-DD privind micsorarea TVA in turism sau cresterea alocatiilor pentru copii, dar recunoaste ca pana acum niciuna dintre propunerile PP-DD nu au fost admise de majoritatea parlamentara.

De asemenea, Dan Diaconescu a mai spus ca PP-DD sustine in continuare ideea unui guvern de uniune nationala."Invitam in continuare pentru un guvern de uniune nationala, daca se va putea, si pentru marirea alocatiilor copiilor”, a mai spus Dan Diaconescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.