Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca UNPR, PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri, el aratand ca nu a discutat cu liderul PLR Calin Popescu Tariceanu care anume vor reveni acestei formatiuni.

"Am avut o discutie azi cu domnul Tariceanu legata de buget si de coalitie, dar nu a cerut domnul Tariceanu nici patru functii, nici ce anume functii", a spus Ponta.

El a spus ca PLR va primi categoric portofolii, in conformitate cu principiul de functionare al coalitiei de guvernare, scrie MEDIAFAX.

Intrebat daca PLR va primi portofolii, Ponta a raspuns: "Categoric da, iar principiul de functionare al coalitiei il cunoasteti si ramane in vigoare si anume si UNPR si PC si PLR vor avea cate doua portofolii de ministri, dar nu am discutat care anume, pentru ca e total prematur. Intai vrem sa discutam ce facem cu Guvernul in perioada urmatoare, bugetul si dupa aceea o sa discutam de restructutarea Guvernului".

Potrivit unor surse politice, restul portofoliilor in viitoarea structura guvernamentala urmeaza sa revina PSD intr-o forma comasata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.