Mircea Geoana anunta ca a renuntat la functia de Inalt reprezentant al primului-ministru sustinand ca a acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii Guvernului.

Intrebat, la o conferinta de presa, daca va mai detine functia de Inalt reprezentant al Guvernului, Mircea Geaona a raspuns: "Nu voi mai fi in Guvern. A fost o chestiune pe care eu am acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii Guvernului".

"Este in mare masura formala, puteti considera ca ea a incetat, nici nu a fost o functie foarte activa, am folosit-o extrem de selectiv pentru chestiuni importante pentru romani", a mai spus Geoana, potrivit MEDIAFAX.

Mircea Geoana a fost numit in 12 februarie 2014, de catre premierul Victor Ponta, drept Inalt Reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica, post infiintat in cadrul Cancelariei premierului, activitatea fiind onorifica si neremunerata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.