Mircea Geoana a declarat ca este convins ca va fi ”o discutie lucida si calma” si a precizat ca ”poate sa asigure, din experienta sa mai veche cu astfel de momente,ca partidul are resurse de intelepciune pentru a merge mai departe.
”Sunt convins ca va fi o discutie lucida, calma, responsabila si nu este prima data cand trecem prin momente delicate. Sunt convins ca in cele din urma interesul comun al guvernarii noastre si un raspuns pe care suntem datori sa il dam societatii romanesti, va iesi la iveala”, a declarat senatorul PSD, scrie MEDIAFAX.

El a a precizat ca intelege interesul deosebit pentru aceasta reuniune a PSD-ului si ”cresterea mizei pentru aceasta intalnire”. ”Pot sa va asigur,din experienta mea mai veche cu astfel de momente,ca partidul nostru are resurse de intelepciune si de luciditate pentru a gasi raspunsurile cele mai adecvate, pentru a merge mai departe”, a mai afirmat Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.