Presedintele PC Daniel Constantin a declarat, marti, ca nu exista, in momentul de fata, in partid un curent favorabil demersului de suspendare a presedintelui Traian Basescu, aratand ca in urma cu cateva saptamani existau motive si ingrijorari pentru a face acest lucru, dar acum contextul este altul
Intrebat, dupa sedinta Biroului Executiv al PC, in legatura cu faptul ca Dan Voiculescu a indemnat PC sa mearga mai departe cu demersul de suspendare a presedintelui Traian Basescu, Daniel Constantin a spus ca la sedinta s-a discutat foarte putin acest aspect si colegii nu au ridicat aceasta problema, scrie MEDIAFAX.

"S-a discutat foarte putin acest aspect, colegii nu au ridicat aceasta problema. Sigur ca au fost colegi care au adus-o in atentie, dar nu a existat, in momentul de fata, un curent favorabil. Sigur ca, acum cateva saptamani, domnul Tariceanu a pornit acest demes, au fost colegi din PC care au agreat si chiar au semnat cererea la momentul respectiv pe care a inaintat-o dl Tariceanu si care se afla undeva in circuitul Parlamentului, pentru ca existau atunci anumite motive si ingrijorari. Astazi, contextul politic este cu totul si cu totul altul si colegii din PC nu au simtit nevoia unui astfel de demers in momentul de fata", a mai declarat presedintele PC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.