Premierul Victor Ponta a revenit, luni, in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai, care a aterizat pe aeroportul Henri Coanda in jurul orei 13.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru cateva zile, in Abu Dhabi, Realitatea TV transmitand o fotografie cu Ponta si omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD, si precizand ca imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sambata spre duminica. In imagine, Ponta poarta o sapca de blugi si rade.

[FOTO] Ponta, in Abu Dhabi impreuna cu Sebastian Ghita! Premierul, fotografiat intr-un club de LUX

Duminica, in Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a fost organizata ultima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, editia 2014.

Marti, premierul Victor Ponta si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie. Surse oficiale afirmau ca premierul Victor Ponta va intra intr-un scurt concediu, pana la inceputul saptamanii viitoare, deoarece a simtit nevoia unei scurte perioade de odihna dupa alegerile prezidentiale, pe care le-a pierdut in fata lui Klaus Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta declara ca este "trist", ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare "o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el".

"Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.