Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca presedintele ales, Klaus Iohannis, a venit cu un mesaj nou, care a avut priza la public, el aratand ca prin votul dat, cetatenii au aratat ca vor si ceva nou.

Solicitat sa comenteze alegerea lui Iohannis ca sef de stat, Iliescu a raspuns: "Suntem la 25 de ani de la Revolutie. Regula jocului in politica este succesiunea si asta e un lucru sanatos. Trecerea de la o guvernare la alta, de la un partid la altul este jocul democratic si eu sper ca aceasta regula a jocului democratic sa fie benefica".

Intrebat cum vede diferenta la care a pierdut PSD, Iliescu a aratat ca nu partidul a fost cel care a pierdut alegerile, scrie MEDIAFAX.

"Nu partidul, ca nu au fost alegeri parlamentare in care intervin partidele. Intervin si persoanele si s-a vazut ca oamenii vor si ceva nou, o schimbare si deci Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priza la public, la cetateni. Sunt lucruri firesti", a spus fostul presedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.